Skip to main content

LIJST LOKAAL DIJK EN WAARD BEKEND

Op dinsdag 7 september heeft de ledenvergadering van Lokaal Dijk en Waard, dé lokale partij van Dijk en Waard, de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen op 24 november 2021 vastgesteld. De lijst is conform het advies van de lijstadviescommissie aangenomen.

Eerder zijn de nummers 1 tot en met 4 vastgesteld door de ledenvergadering. Floris de Boer is gekozen als lijsttrekker. Hij wordt gevolgd door Annelies Kloosterboer, Nils Langedijk en Els Nieuwland-Rijs.

Sinds dinsdag 7 september is ook de rest van de lijst bekend. Op nummer 5 staat Lea van der Zee. Lea heeft in het verleden gewerkt als manager in het sociaal domein en nu als regiomanager bij Natuurmonumenten. Haar ervaring is een welkome toevoeging op de lijst. Nummer 6 is voor Jorrit Bakkum. Een ondernemer uit Heerhugowaard en daarnaast ook ervaren raadslid.

Op nummer 7 staat wethouder Ad Jongenelen. Ad heeft jaren in de raad van Heerhugowaard gezeten en is op dit moment wethouder in Langedijk. Ad zijn kennis van Heerhugowaard is een goede toevoeging aan de lijst. Onder Ad staat huidig raadslid en oud-wethouder Gerard Rep. Gerard heeft ook veel ervaring in het Sociaal Domein en zet zijn kennis daar graag voor in.

Nummer 9 is Nico van der Wel. Nico is een Heerhugowaarder en een enthousiaste ondernemer. Onder Nico staat Karin van der Vliet. Karin is altijd betrokken geweest bij het verenigingsleven en doet veel vrijwilligerswerk voor de samenleving.

Nummer 11 wordt bezet door Jacquelien de Boer. Jacquelien heeft eerder in de raad gezeten. Met haar werkervaring is ook voor haar het sociaal domein niet vreemd. Als laatste heeft de ledenvergadering Carla van Hoorn op nummer 12 geplaatst. Carla is bestuurslid van de voedselbank Langedijk en altijd betrokken in de samenleving

Lijsttrekker Floris de Boer: “Dit is een ongelooflijk sterke lijst. Ik merk bij iedereen een enorme motivatie en wil om aan de slag te gaan in de nieuwe gemeente. De diversiteit aan kennis en kunde is zo belangrijk voor de nieuwe raad. Ik ben ongelooflijk trots op wat we al hebben neergezet als Lokaal Dijk en Waard. We zijn inmiddels de grootste partij van Dijk en Waard en willen dat natuurlijk graag blijven. Met deze lijst heb ik daar het volste vertrouwen in”

De ledenvergadering zal later in september de lijstduwers vaststellen. Na het vaststellen van de lijstduwers is de lijst compleet. Meer informatie? Bekijk onze site:  https://lokaaldijkenwaard.nl

De lijst:

 1. Floris de Boer
 2. Annelies Kloosterboer
 3. Nils Langedijk
 4. Els Nieuwland-Rijs
 5. Lea van der Zee
 6. Jorrit Bakkum
 7. Ad Jongenelen
 8. Gerard Rep
 9. Nico van der Wel
 10. Karin van der Vliet
 11. Jacquelien de Boer
 12. Carla van Hoorn