Skip to main content

Eerst zal ik even voorstellen. Mijn naam is dus Karin van der Vliet, ik ben 57 jaar en woon al 48 jaar in Oudkarspel, getrouwd met Gerard, 2 kinderen, schoonzoon en de trotse oma van 2 kleinkinderen.

Ik zal kort vertellen wat ik tot nu gedaan heb en doe voor de Langedijker gemeenschap. Dit is veel meer dan dat ik nu opnoem maar dit lijkt me voorlopig genoeg. Zo ben ik al jarenlang voorzitter cliëntenraad van hetouderencentrum Buiten Zorg, voorzitter van de verkeersbrigadiers Langedijk, buurtbemiddelaar, inzamelaar voor de voedselbank, inzamelaar voor de Stichting Jemagerzijn voor pleegkinderen en in samenwerking met de moskee Langedijk probeer ik de gemeente dementievriendelijker te maken. Bovendien ben ik al vanaf oktober 2013 burgerraadslid en juli 2016raadslid in Langedijk. En vanaf 3 januari 2022 ben ik beëdigt als raadslid voor de gemeente Dijk en Waard.  

Ik verheug me erg op samenwerken met inwoners van Langedijk en Heerhugowaard die door een fusie nu inwoners van Dijk en Waard zijn geworden. Het lijkt me geweldig om van deze nieuwe gemeente een bruisende en supersociale gemeenschap te maken waar iedereen, jong en oud, klein en groot, rijk en arm en van wat voor afkomst dan ook een prachtig gemeente te maken. Een gemeente met een groot sociaal hart voor zij die het minder of moeilijk hebben en misschien niet zelf in staat zijn hulp te vragen. Voor die inwoners wil ik er zijn, en samen met andere partijen hetzelfde doel na te streven, namelijk Dijk en Waard tot een geweldige gemeente te maken, een gemeente waar het fijn wonen is en de toekomst er prachtig uitziet! Ik stel voor aan de slag te gaan!